Hoppa till innehållet

Miljö- och kvalitetspolicy


Norrbottens Bildemontering skall stå för en känd, hög och jämn kvalitet till alla kunder. Vårt miljö- och kvalitetsarbete har som mål att förse våra kunder med reservdelar som ständigt möter deras behov, krav och förväntningar som leder till rekommendationer och återkommande köp. Vi ska bidra till en långsiktigt hållbar utveckling i den omfattning som vi har kunskap och resurser till. 

För att förverkliga detta behöver vi:

  • Demontera och dränera på ett miljösäkert sätt så att avfall tas om hand, delar kan återanvändas och material återvinnas.
  • Leverera delar som motsvarar nya delars prestanda med hög leveranssäkerhet.
  • Ha kunskap och insikt i att vi följer såväl kunders krav som samhällets krav på oss i form av lagstiftning.
  • Personal med tillräckligt hög kompetens, som fortsatt kompetensutvecklas och som är flexibla.
  • Försöka ligga steget före och ha ambitionen att arbeta förebyggande.
  • Ha en ledning och personal som präglas av arbete med ständiga förbättringar.

 

Vi ska även uppfylla myndigheters krav och följa svensk lagstiftning samt förebygga en ökad miljöbelastning. Vi ska från inkomna fordon se till att vi demonterar rätt artiklar utefter kunders krav på kvalitet, och på så sätt minimera onödigt borttagna delar vilket i sin tur leder till effektivt arbete. Vi ska förbättra verksamhetsstyrningen så driften ständigt effektiviseras, så att vår förbrukning av energi och kemikalier minskar per såld del. De miljö- och kvalitetsförbättringar som kunder, myndigheter eller personalen presenterar för oss ska vi använda som underlag för kommande förändringar i vårt arbete med ständiga förbättringar.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna och erbjudanden av oss.

By Formsmedjan. Powered by Yago