Hoppa till innehållet
Ledig tjänst, Säljare

Ledig tjänst, Säljare

Säljare till NBD

Är du en serviceinriktad person som vill jobba tillsammans med oss och våra kollegor med målet att erbjuda marknadens bästa kundservice?

Då är det dig vi söker som Säljare på Norrbottens Bildemontering AB.

Vi är ett familjärt bolag som har haft en stark tillväxt senaste åren.
Vårt hållbarhetsarbete driver oss framåt och vi är stolt över utvecklingen.
Det krävs mindre energi och råmaterial att återanvända delar från vår verksamhet än att köpa nyproducerat. Vårt jobb är att tillvarata och återinföra de delar som direkt kan återbrukas på marknaden. Vi förbereder för både återanvändning och vidareanvändning. När vi gör detta så skapar vi förutsättningar för framtidens cirkulära ekonomi.

Vi är sedan något år tillbaka tillhörande koncernen Autocirc – som är störst i Europa på att skapa återvinningscykler mellan olika skeden av återvinningsprocessen inom bilindustrin, vilket vi är stolt över.

Dina arbetsuppgifter

Våra säljare arbetar med försäljning främst av bildelar, men även släp-, skoter-, husvagn- och husbilsdelar, online samt över telefon, mejl och andra försäljningskanaler.
För oss är kontakten med våra kunder viktig, vi vill vara personliga men professionella både mot privat- och företagsmarknaden.
Vi växer och är idag nästan 30 anställda. För oss är det viktigt att vi under tillväxten fortsätter att känna engagemang för vår arbetsplats samt skapar goda samarbeten mellan varandra och med våra kunder.

Kvalité är viktigt för oss, det har alltid kännetecknat vår verksamhet och vi vill fortsätta att ha kvalitetsvaror till ett bra pris. Det är det lilla extra som skiljer oss från våra konkurrenter och vi hopas att du vill var med och bidra.

I vårt arbete sker det mesta digitalt och det är viktigt att ha god datakunskap.
I rollen som säljare hjälper du våra kunder och skapar förutsättningar för merförsäljning i rollen. Det är ett litet plus om du har kunskap i verkstäderna skadekalkylprogram – Cabas. Många av våra kontakter med verkstäderna sker via Cabas.

Eftersom våra produkter är bildelar, så får du gärna ha ett fordonsintresse och kunskaper om bildelar men det är inget krav. Vi kommer att stötta dig i din utveckling och ge utbildning i rollen.

I arbetet så kommer du hantera flera kunder och situationer samtidigt och det är viktigt att kunna prioritera mellan arbetsuppgifterna. För oss är det även viktigt med en bra dynamik i arbetsgruppen och vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Vi söker dig som är tävlingsinriktad och vill utmana oss, och göra oss lite bättre i vår försäljning.

Teamet

Vår Teamledare Joel leder och fördelar arbetet i samarbete med vår Försäljningschef Max.
Utöver ovan personer består säljteamet av tre andra säljare.

Samarbete är nyckeln till framgång, och hos oss har du kollegor över hela landet, bl.a. genom Autocircs företagsgrupp som är ca 60 bolag i dagsläget.

Övrigt

Vi kan erbjuda våra kunder rena och kvalitetssäkrade begagnade delar med garantier. Genom vårt engagemang och vår målsättning med att jobba med hållbarhet kan vi erbjuda våra kunder trygga köp. Vi har varit certifierade enligt ISO 14001 och ISO 9001 sedan början av 2000.

Läs mer om företaget på www.nbd.se och om vår koncern www.autocirc.com

Ansökan

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För oss är det viktigt att vi kan komplettera arbetsgruppen och att du samt alla andra ska trivas tillsammans.

Vi tillämpar löpande urval.
Provanställning 6 månader.
Tjänstgöringsgrad är 100%.
Företaget har kollektivavtal, lönen fås utifrån avtalet och i överenskommelse.
Tillträde: Snarast
Placeringsort: Storsund

Varmt välkommen med din ansökan.
Genom att skicka in din ansökan samtycker ni till att vi sparar den i 6 månader, så vidare ni inte anger annat.

Maila er ansökan till jobb@nbd.se och märk med säljare

Vill du skicka in ansökan via brev, skicka den till följande postadress:

Att: Zara Forsman
Norrbottens Bildemontering AB
Storsundsvägen 1
942 04 Storsund

Vill du veta mer om tjänsten kontakta Max Forsman, max@nbd.se

By Formsmedjan. Powered by Yago