Hoppa till innehållet

Vill du vara med i NBD:s team och jobba mot en hållbarare framtid? Vilka är vi?

Vi är ett bilåtervinningsföretag som köper in fordon från försäkringsbolagen och tar emot din uttjänta bil för miljöåtervinning. Företaget har funnits sedan 1973.

NBD jobbar för ett samhälle där återvinning/återbruk är ett centralt begrepp, vi tar tillvara på resurser och maximerar livslängd på produkter och fordonsdelar så länge det är ekonomiskt försvarbart.

Norrbottens Bildemontering ska genom intern utveckling bli den självklara och naturliga partnern för miljövänliga reservdelar i regionen. Via god lönsamhet vara en hållbar bildemontering i Sverige, och sträva efter att vara den leverantör som erbjuder marknadens bästa kundservice och högsta kvalitet.

Genom att erbjuda en sanningsenlig kvalitet, ett aldrig vikande kundfokus och kontinuerligt effektiva processflöden i det dagliga arbetet, närmar sig Norrbottens Bildemontering AB sin vision.

Vi jobbar för att du som medarbetare ska ha bra arbetsvillkor och en god arbetsmiljö.

Varmt välkommen med din ansökan. Genom att skicka in en ansökan samtycker ni till att vi sparar den i 12 månader, så vidare ni inte anger annat. Ansökan behandlas av VD Sara Forsman, samt ledning.

Maila in er ansökan till Sara Forsman: sara@nbd.se
Ifall ni vill skicka in ansökan via brev, skicka den till följande postadress:

Att: Sara Forsman
Norrbottens Bildemontering AB
Storsundsvägen 1
942 04 STORSUND
www.nbd.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få de senaste nyheterna och erbjudanden av oss.

By Formsmedjan. Powered by Yago