Hoppa till innehållet

Nyheter

Info rörande vår hantering av Covid-19
15 juni 2023

Info rörande vår hantering av Covid-19

Oron ökar bland människor och företag, när Covid-19 viruset sveper sin hand över landet. Vi på Norrbottens Bildemontering har öppet enligt ordinarie tider, men har infört restriktioner. Här kommer lite information hur vi arbetar med att minska smittspridningen av viruset.
 
Vi försöker minimera fysisk kontakt, med respekt för dig som kund och för vår personal.
 
Du som kund är välkommen hit, men är du förkyld eller har symtom, hänvisar vi dig till att kontakta oss via telefon (0929-70000) eller mail (info@nbd.se) så hittar vi lösningar för att du ska kunna handla. Vi ser helst att du som kund betalar med Swish eller kort, kontantbetalning endast i undantagsfall. Kortterminal spritas mellan kunder.
 
Gemensamma tangentbord, arbetsplatser, lunchrum och andra ytor spritas med jämna mellanrum.
Vi tvättar oss med tvål och vatten samt spritar våra händer flera gånger per dag. För att säkerställa att alla kommer ihåg, har vi satt upp skyltar internt runt om i företaget. Personal som känner sig förkyld eller har symptom, stannar hemma från arbetsplatsen.
 
Vill du lämna in din gamla pärla till oss, tar vi emot den enligt våra rutiner som finns på vår hemsidan.
Du lämnar över det underskrivna registreringsbeviset (del 2, den gula), vi går in och tar hand om det administrativa, medan du som kund tar farväl av din gamla pärla.
 
Möten ställs in och bokas om fysiskt eller digitalt. Vi tar för tillfället ej emot studiebesök eller andra visningar av företaget.
 
Tillsammans kan vi minska smittspridningen av Covid-19.
 
Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer, nedan är länk till senaste nytt från dom:

Fler nyheter

Vi söker chaufför till vår biltransport

16 april 2024, publicerad av Stina Berglund
Team NBD rekryterar nu en chaufför till vår biltransport. Är det dig vi söker?  Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Klicka HÄR för...

Ledig tjänst i försäljningsgruppen

1 mars 2024, publicerad av Stina Berglund
Är du en serviceinriktad person som vill jobba tillsammans med oss och våra kollegor, med målet att erbjuda marknadens bästa kundservice? Då är det...

Personalutvecklingsdag 24 januari, öppet 07.30-14.45

19 januari 2024, publicerad av Stina Berglund
Nu på onsdag den 24 januari stänger vi tidigare pga. personalutveckling. Öppettid onsdag: 07.30 – 14.45 Vår telefonväxel stänger även den tidigare,...

By Formsmedjan. Powered by Yago