Hoppa till innehållet

Nyheter

Info RB Storsund, säsongsöppning 4-5 juli
15 juni 2023

Info RB Storsund, säsongsöppning 4-5 juli

Information inför säsongsöppning av Returbilen Storsund, lördag 4 juli och söndag 5 juli. Öppettid under dessa datum: kl. 09.00 – 14.00.

Fordon har börjat läggas ut på vår Returbilensida, se länk:
https://www.returbilen.se/category.html?anl=4

• OBS! Endast 45 besökare kommer att kunna vistas ute på självplocksområdet samtidigt, vi kommer att räkna samtliga personer som går in/ut på Returbilen. Vilket betyder att vi kommer att neka inträde på området ifall besökarantalet är för högt och detta måste våra besökare acceptera. Genom att ha säsongsöppningen under både lördagen och söndagen, hoppas vi kunna ge fler möjligheten till att delta, trots begränsningar i besökarantalet.

• Personer som är förkylda eller har symptom på luftvägsinfektion, undanbeds från att besöka vår anläggning.

• Håll avstånd till dina medmänniskor ute på självplocksområdet, allt för att minimera din egen risk med att smittas eller smitta andra. Ifall ni uppmärksammar att någon får ett akut sjukdomsärende, t.ex. hjärtstopp eller likande, RING 112 och om möjligt försök att hjälpa. Hjärtstartare finns på Bildemonteringen.

• För att minimera spridningen av Covid-19, samt för att underlätta vår pengahantering, ser vi helst att besökande kunder betalar genom kortbetalning eller Swish. Köp görs i SEK (svenska kronor).

• OBS! Under både lördag-söndag har vi EJ möjlighet att ta emot fordon för skrotning, då vi ej har behörig personal på plats som kan utfärda mottagningsbevis.

• Ordinarie öppettider på Returbilen Storsund är fr.o.m. 6 juli:
Måndag till torsdag kl.07.30 – 15.30 och fredagar kl.07.30 – 13.30.

Folkhälsomyndighetens information om Covid-19, se länk:
https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/

F
ölj oss gärna på Facebook eller Instagram.


Fler nyheter

Vi söker chaufför till vår biltransport

16 april 2024, publicerad av Stina Berglund
Team NBD rekryterar nu en chaufför till vår biltransport. Är det dig vi söker?  Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Klicka HÄR för...

Ledig tjänst i försäljningsgruppen

1 mars 2024, publicerad av Stina Berglund
Är du en serviceinriktad person som vill jobba tillsammans med oss och våra kollegor, med målet att erbjuda marknadens bästa kundservice? Då är det...

Personalutvecklingsdag 24 januari, öppet 07.30-14.45

19 januari 2024, publicerad av Stina Berglund
Nu på onsdag den 24 januari stänger vi tidigare pga. personalutveckling. Öppettid onsdag: 07.30 – 14.45 Vår telefonväxel stänger även den tidigare,...

By Formsmedjan. Powered by Yago